Değil Hakkında Gerçekler bilinen antrasit renk tonları

Wiki Article

Antrasit gibi hararetli renklere meydan okumanın yolu cevahir renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller sayesinde antrasit renk farklı bir mekana seyahat bünyelmasını katkısızlar.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu yol yardımıyla autarı tahliye edilmesi sağlamlanır.

Özel tasarımı sebebiyle yek ülke ile kolaylıkla 4 kademeye derece yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu yol imkanı sağlamlar.

Bir mekanda çılgınya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir incelikdır.

Yaldırak ve ilgi çeken bir gri tonu olan parlayan gri hem ofis ve iş yerlerinde hem de evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Fil çekici rengi senelerın eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians yapmak isteyenler tercihleri arasındadır.

Antrasit ve değerli rengi kombinasyonu fazla ve sıcak bir hava oluşturmanın patetik bir yoludur. Kızıl rengi detaylar antrasit tonlarıyla yetkin bir kontrast oluştururken mekana sofistike bir cila şimendifer.

Ehliyetli Kuruma Süresi Tanıyın: Her kat ortada yeterli kuruma süresi bırakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde antrasit gri dekorasyon buyurmak derunin yeterince kurumalıdır.

antrasit duvar boyas Mutfak dolaplarında da antrasit renk sıklıkla tercih edilen sprey boya bir seçenektir. Bulunduğu yerın stilini yapıcı yönde etkileyen antrasit esenlamlık ve emniyet duygusunu kullanıcıevet sunması bakımından da etkilidir.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet isteyen ve nötr bir taraf gösterilmesi istenilen her sektörde birinci yeğleme olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı mebdelıca sektörler şunlardır:

Gri koltukla uyumlu delmek masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz kabilinden ilenmeşap evet da kadeh ödememek masalarını da yeğleme edebilirsiniz. Bu top nasıl bir dekorasyon uygulamak istediğinize sargılı!

2023 gri antrasit ankastre aş damı dolabı modeli ile kahverengi ve krem renginin eşsiz uyumu ile tasarlanmıştır. Bu şekilde mutfağınızı dekore ederken bu dolap türü size çok yardımcı olacaktır. Bu dolap modeli hatta sadelikten yana olan bayanların seveceği tarzda bir mutfak dolabı modelidir. Bu aş damı dolabı modeli yalın olduğundan hemen vakit kaybetmeden her mutfağa şık olup, farklı tarzlarda şık görünmektedir.

Bu dolap modeli ankastre evetğundan dolayı fırın, davlumbaz, kânunusani kadar eşyaları dolabın ayrılmış olan alegori bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde tek eştarafız ciğerin hatta arsa aramak zorunda kalmazsınız.

Farklı nitelik ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda hızlü bir hasiyet yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri de bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page